Un nou tuning german pentru Dacia Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După tot succesul marcat de SUV-ul românesc pe piaţa germană, era de aşteptat ca un nou tuner local să-şi îndrepte atenţia asupra acestuia. Specialiştii de la Hartmann au preparat Dusterul special pentru a-i mări capacităţile offroad.

Cel mai nou model modificat al Duster poate fi găsit la dealershipul german al Hartmann. Maşina a fost „învelită" în folie negru mat, care îi conferă un aspect special. Dusterul a primit o nouă bară de protecţie suplimentară cromată şi praguri din acelaşi material. Pe plafon au fost montate două proiectoare ELIA (specifice unui vehicul de aventură). Dusterul mai are un scut cromat, care arată foarte bine în contrast cu negrul mat al maşinii.

Jantele sunt şi ele vopsite în negru, au cinci spiţe, sunt din aliaj uşor, au dimensiunea de 16 inchi şi anvelope speciale de offroad Goodyear AT/R în dimensiunea 215/65 R16. Cei care au operat modificările asupra acestui Duster nu au precizat dacă sub capota maşinii se ascund şi modificări de performanţă şi nici cât costă pachetul de modificări. Hartmann este un tuner german specializat pe modele Mercedes-Benz precum Vito şi Viano. Prin mâna inginerilor de aici au trecut însă şi modele Renault.

Primul pachet de tuning pentru Dusterul românesc a fost propus tot de o firmă germană, Elia. Pentru cei care doresc doar modificări de performanţă, o altă firmă teutonă are soluţia: RaceChip propune un tuning în două stadii, care poate aduce puterea SUV-ului cu motor de 110 CP la 150 CP.  Dacia Duster este foarte populară pe piaţa germană, fiind pe locul 4 în topul preferinţelor clienţilor pe segmentul său şi prima opţiune a nemţilor care îşi doresc o maşină mai ieftină de 15.000 de euro.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite