Topul maşinilor pentru femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Volkswagen Beetle ocupă primul loc în preferinţele şoferiţelor
Volkswagen Beetle ocupă primul loc în preferinţele şoferiţelor

Maşinile confortabile, uşor de manevrat şi aspectuase sunt cele mai căutate de reprezentantele sexului frumos.

1 VW Beetle. Maşina care a construit o adevărată industrie şi a fost favorita unei întregi naţiuni, la renaştere a fost reproiectată cu gândul la sexul frumos. Liniile sale rotunjite şi combinaţiile de culori oferite sunt visul oricărei femei de pe pământ. Degeaba încearcă acum germanii să rebranduiască cu nişte pretenţii sportive vi­itoarea generaţie, Beetle va rămâne aproape un accesoriu feminin, la fel ca o haină la modă. 

2 Fiat 500. Micuţa maşină italiană are atuuri care atrag orice femeie, dacă mai adăugăm că au apărut tot felul de ediţii special realizate în colaborare cu case de design celebre precum Gucci şi D-Squared. Deşi una dintre variantele de echipare este realizată în colaborare cu Diesel (firmă de modă destinată exclusiv bărbaţilor), Fiat 500 rămâne o maşină pentru reprezentantele sexului frumos. Doar Abarthul 500 se abate de la această regulă.

Fiat 500, o maşină mică cu personalitate



3 Mini One. Versiunea de bază a maşinii britanice este perfectă pentru femei. Este mică, are un motor nu foarte puternic, se parchează uşor şi este ca un fashion statement. Maşina este un pic mai costisitoare, dar cărei fete nu îi plac lucrurile scumpe?

4 Citroen DS-3. Branduită în principal ca maşină pentru sexul slab, primul model al gamei DS are un interior elegant. Opţiunile de culoare pentru interior, chiar şi pentru tavan, pot mulţumi chiar şi pe cele mai pretenţioase cliente.

5 Renault Twingo. Deşi nu a fost concepută pentru acest lucru, micuţa maşina franceză a devenit rapid preferata femeilor. Odată cu noua generaţie, proiectanţii s-au împăcat cu acest gând şi au scos o versiune de echipare special dezvoltată cu producătorul de blugi Miss Sixty.

6 Ford Ka. De când a fost condusă de frumoasa Olga Kurylenko în „Quantum of Solace", mini e maşina celor de la Ford a devenit foarte iubită de reprezentantele sexului slab. Nici nu avea cum să fie altfel, are forme de bomboană fondantă.

7 Renault Megane CC Floride. Decapotabila Renault Megane CC Floride este vopsită în culoarea Ivoire Floride, o nuanţă pastelată inspirată din cataloagele de modă ale anilor '60. Mai adăugăm un interior din piele roşu‑aprins şi avem imaginea unei decapotabile dedicate în întregime femeilor.

8 Toyota RAV4: Toyota a fost întotdeauna un brand favorit al femeilor din lume. Rav4 câştigă în faţa „familistei eco" Prius din motive necunoscute nouă, dar se pare că SUV-ul japonez a deschis apetitul femeilor de afaceri către maşinile mari.

9 Mazda MX-5. Această decapotabilă este preferata femeilor cărora le place să calce pedala de acceleraţie. Sportiva are un stil aparte şi este şic. Versiunile de motoare nu fac din MX-5 o maşină periculoasă, deci este potrivită şi pentru persoane care nu vor să depună un efort foarte mare la condus.

10 Audi A1. Brandul german este la prima maşină aflată sub clasa compact şi reuşită cu adevărat. Micuţa maşină este şic şi sportivă. Forma este atrăgătoare, iar interiorul premium va încânta clientele pretenţioase. Preţul este destul de piperat, dar cele care ţin la imaginea lor sunt tentate cu siguranţă de acest model. 

image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite