Suzuki România va rechema 147 de maşini Swift

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suzuki România va rechema un număr de 147 de autoturisme modelul Swift pentru verificarea poziţionării unui furtun de la sistemul de alimentare cu carburant.

Oficialii importatorului au declarat că în cazul în care furtunul nu este poziţionat corespunzator, se reamplasează. Toţi clienţii vor fi invitaţi în service-urile autorizate Suzuki prin scrisori recomandate, personalizate, cu confirmare de primire. În cazul neconfirmării, compania va încerca să contacteze clienţii prin alte mijloace. Anul trecut, vânzările Suzuki în România au crescut cu 19%, la 1.754 unităţi, din care 404 au fost modelul Swift.

Constructorul japonez a anunţat, săptămâna trecută, că va rechema peste 39.000 de modele Swift, produse la o fabrică din Ungaria şi livrate în aproape toate ţările din Europa, pentru verificări la sistemul de alimentare cu combustibil.

Modelele au fost produse între toamna anului 2007 şi primăvara lui 2008. Posibila asamblare incorectă a furtunului de alimentare nu a cauzat accidente până în prezent.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite