VIDEO Stroe: „Un nou model Logan, din 2012“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Stroe (foto), vicepreşedinte Dacia, a declarat în exclusivitate la videochatul Adevărul că un nou model de Logan va fi cons­truit din 2012 la uzina de la Piteşti.

Nu este vorba despre cel care se va lansa în acest an la salonul auto de la Geneva, ci de un concept cu totul nou. Dacă despre maşina misterioasă din 2012 nu se ştie nimic, cea din 2011 va fi un monovolum, care va semăna cu un Kangoo alungit, cu „şapte locuri adevărate".

Citiţi şi:

VIDEO Constantin Stroe, vicepreşedinte Dacia, la videochatul „Adevărul“: "În locul fostei uzine ARO, se va face o fabrică de componente auto"

Noutatea faţă de Loganul MCV, care are de asemenea şapte locuri, este faptul că portierele din spate vor fi culisante. Despre viitorul Dacia, Stroe a declarat că Stapanim foarte bine strategia până la nivelul anului 2015. Dacia Renault are absolut tot ce îi trebuie pentru a face automobile.

O singură problemă mă îngrijorează. Dacă se va forţa nota creşterilor salariale la nivel naţional, Dacia îşi va pierde din atractivitate. De 20 de ani incoace, industria auto a migrat de la Vest spre Est".

O fabrică de componente la ARO

Vicepreşedintele Dacia a mai oferit o informaţie în exclusivitate pentru Adevărul, cu privire la soarta uriaşul teren al fostei uzine ARO afirmând că acolo şi-ar putea începe activitatea o companie străină are va produce piese pentru industria auto.

În prezent, platforma industrială Aro Câmpulung are o suprafaţă de 49 de hectare şi include hala principală de producţie şi unităţile secundare utilizate anterior pentru producţia modelului 4x4 Aro.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite