Schiţe cu viitorul BMW Seria 6 Cabrio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi imagini prelucrate, cu varianta decapotabilă a viitorului BMW Seria 6, au fost postate pe doua siteuri de fani ai mărcii bavareze. Este vorba de E90Post.com şi BimmerPost.com. Schiţele sunt prelucrate după imagini spion mai vechi cu noul BMW Seria 6 decapotabil, în ipostaze în care maşina era aproape în întregime acoperită de camuflaje.

Chiar dacă cel care a prelucrat pozele a reuşit să facă o treabă destul de bună, încă nu este clar dacă designul noii serii 6 nu este prea revoluţionar, având în vedere că este un model destinat celor mai în vârstă.

Dacă la capitolul design inginerii bavarezi încă nu s-au hotărât, la departamentul tehnic se ştiu deja datele problemei. Noul BMW Seria 6 Cabrio va beneficia de arhicunscutele motorizări, folosite pe întreaga Serie 5 a constructorului.

Astfel, noul şesar decapotabil o să aibă sub capotă un propulsor pe benzină, turboalimentat, capabil să dezvolte 302 cai-putere. Următoarea motorizare în ofertă este tot un benzinar, de datat aceasta în configuraţie V8, de 4,4 litri, care ajunge la 400CP.

Un propulsor V8 ceva mai robust, dar şi mai puternic, este aşteptat pe veriunea sport M6, care va beneficia de aportul unei cutii de viteze automată, cu opt rapoarte. Până acum, reprezentanţii BMW nu au lăsat să se înţeleagă la ce mare salon auto internaţional va avea loc premiera mondială a noii versiuni.

Având în vedere schimbările din industrie, din ultima perioadă, specialiştii nu exclude varianta unui eveniment desfăşurat în China. Pentru că asiaticii au înregistrat creşteri, când mai toate pieţele auto mari sunt în regres.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite