Sandero va fi împrospătat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renault a prezentat astăzi, în Brazilia, varianta facelift a gamei Sandero. O variantă îmbunatăţită a maşinii este aşteptată în Romania în anul următor.

Printre cele mai importante modificări se numără aspectul frontal vizibil reînnoit şi interiorul reînprospătat. Modelul ce va o purta logoul Dacia nu va fi cu mult diferit.

La capitolul design poate fi remarcata influenta modelelor deja aflate în gama Renault. Cele mai semnificative schimbări au avut loc la partea faţă, designerii înlocuind bara de protecţie şi grila. Si blocurile optice au fost redesenate.

În spate, noul Sandero facelift are blocuri optice cu o formă nouă. Urmând exemplul SUV-ului Duster, modelul are numele centrat pe usa portbagajului. Şi la interior au avut loc modificări. Funcţiile de pe panoul de comandă au fost rearanjate într-un mod vizibil mai uşor de utilizat, materialele sunt de o calitate superioară, similare celor prezente pe Duster. Geamurile electrice pot fi acţionate direct de pe portiere. În Brazilia, modelul va avea aceeaşi gamă de motorizări.

Salon de tuning la Bucureşti

Pe bucureşteni îi aşteaptă un weekend cu cai putere, competiţii cu motor şi fete frumoase. În Complexul Expoziţional Romexpo va avea loc între 13-15 mai prima ediţie a Romanian Tuning Show.

Conform organizatorilor, acest show va aduce la un loc mai mulţi pasionaţi ai mişcării tuning şi motorsport din Romania, la un eveniment de mare amploare. Cei prezenţi vor putea admira aici peste 70 de maşini de show, multe dintre ele pregătite în străinătate. Printre firmele prezente se numără AC Schnitzer (care va expune un BMW X6 M), Falcon şi multe altele. Vor fi prezenţi importatori de piese after-market, piese de schimb, consumabile şi accesorii, firme de tuning custom, importatori car audio şi companii de tuning tehnic. La acest show va fi expus un Duster modificat special pentru crawling.

Cluburile de pasionaţi vor fi prezente cu standuri expoziţionale, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de la noi, Insomnia Racing, se pregăteşte deja pentru participare. Peste 30 de drifteri profesionişti se vor întrece în Etapa Naţională din cadrul Campionatului Naţional de Drift. Aceste curse sunt completate de demonstraţii de taxi Drift.

În parcarea exterioară se va desfăşura şi o cursă de îndemânare care va atrage piloţi amatori şi profesionişti din toată ţara, pentru a se întrece pe un traseu tip circuit, virajat, pe asfalt şi cronometrat cu sistem profesional pe bază de fotocelule. Pentru cei care vor şi altceva în afară de putere şi viteză, sunt programate două concerte cu Grasu XXL şi Bitză, precum şi cu Şuie Paparude.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite