S80, Volvo next generation

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suedezii de la Volvo sunt foarte încrezători în ceea ce priveşte noua generaţie a navei-amiral S80 şi consideră că peste 70 la sută din cele 50.000 de unităţi produse anual vor fi

Suedezii de la Volvo sunt foarte încrezători în ceea ce priveşte noua generaţie a navei-amiral S80 şi consideră că peste 70 la sută din cele 50.000 de unităţi produse anual vor fi achiziţionate de persoane care nu au mai condus niciodată un Volvo.
Care sunt motivele pentru această încredere? Noul S80 oferă un design propriu mărcii Volvo, are un exterior mai dinamic şi compact, în timp ce la interior se bazează pe culori rafinate şi materiale care intră într-o armonie perfectă cu tehnologia bine gândită şi foarte uşor de utilizat. La capitolul motorizări, S80 impresionează cu ajutorul noului propulsor V8, care dezvoltă 315 CP şi un cuplu excelent, de 340 Nm. De asemenea, celebra linie în şase cilindri cuprinde un motor de 3,2 litri şi 238 CP, în timp ce o altă noutate este motorul turbo-diesel cu cinci cilindri, care dezvoltă 185 CP şi cuplu de 400 Nm. Tracţiunea integrală este disponibilă doar în combinaţie cu motorul V8 şi cu deja celebrul şasiu Volvo, denumit Four-C, care poate fi setat, manual sau automat, în funcţie de condiţiile de trafic. Aşa cum era de aşteptat, noua generaţie a lui S80 reprezintă numărul 1 în ceea ce priveşte siguranţa.Volvo continuă dezvoltarea în ceea ce priveşte noile sisteme active de siguranţă, oferind sistemul de pilot automat adaptiv, sistem de avertizare în caz de coliziune şi asistenţă la frânare, precum şi noul sistem avansat "Personal Car Communicator" (PCC), care detectează prezenţa unei persoane străine în maşină sau dacă aceasta este închisă sau nu.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite