Renault a premiat olimpicii români: 16 maşini pentru 9 sportivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renault a oferit 16 mașini pentru cele 9 medalii obținute de delegația României.
Renault a oferit 16 mașini pentru cele 9 medalii obținute de delegația României.

În cadrul unei Gale de Premiere a sportivilor români medaliați la Jocurile Olimpice de Vară Londra 2012 desfășurată ieri seară, Renault a oferit 16 mașini pentru cele 9 medalii obținute de delegația României.

CITESTE ŞI:

DISCRIMINARE Olimpicii români la matematică nu sunt la fel de importanţi ca sportivii

În cadrul evenimentului, fiecare dintre sportivii care au urcat pe podium la Olimpiadă au primit cheile de la autoturismul oferit ca premiu de către Renault România, Sponsor Principal al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR): Latitude, Mégane sau Twingo în funcție de culoarea medaliei.

În total, Renault România a oferit 16 autoturisme sportivilor români care au obținut o medalie, individual sau pe echipe, în cadrul celei mai importante competiții sportive a anului- Aur: Sandra Izbașa (gimnastică - sărituri), Alin Moldoveanu (tir - pușcă aer comprimat 10 m); Argint: Alina Dumitru (judo - categoria 48 kg), Corina Căprioriu (judo - categoria 57 kg), Roxana Cocoș (haltere - categoria 69 kg), Rareș Dumitrescu (sabie-echipe), Alexandru Sirițeanu (sabie-echipe), Florin Zalomir (sabie-echipe), Tiberiu Dolniceanu (sabie- echipe), Cătălina Ponor (gimnastică-sol); Bronz: Cătălina Ponor (gimnastică-echipe), Sandra Izbașa (gimnastică-echipe), Diana Chelaru (gimnastică-echipe), Diana Bulimar (gimnastică - echipe), Larisa Iordache (gimnastică - echipe), Răzvan Martin (haltere-categoria 69 kg).
Astfel, sportivii care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la probele individuale au primit din partea Renault România un Renault Latitude, cei care au fost distinși cu argint au primit cheile unui Renault Mégane Olympic, ediție limitată special creată pentru celebrarea Olimpiadei, în timp ce medaliații cu bronz se pot bucura începând din această seară de noul lor Twingo. Sportivii medaliați cu argint și bronz în probele pe echipe au primit câte un Renault Twingo. Astfel, unii sportivi au fost recompensați cu câte două autoturisme dacă au fost premiați și individual, și cu echipa; cum este cazul gimnastelor Sandra Izbașa și Cătălina Ponor.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: "Ne mândrim cu rezultatele delegației române la Jocurile Olimpice de la Londra și ne bucurăm foarte mult că, datorită parteneriatului cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român, putem să-i recompensăm pe sportivii români de performanță. Sperăm că noile lor autoturisme Renault le vor aduce olimpicilor multe momente de bucurie, așa cum merită pentru efortul depus!"

„Mulțumim tuturor celor care au fost aproape de sportivii români și au făcut posibilă participarea lor la cea mai înaltă competiție sportivă, Jocurile Olimpice. Comitetul Olimpic și Sportiv Român este onorat de parteneriatul cu Renault România și le mulțumim pentru implicare, sprijin și oferirea unor recompense cu adevărat valoroase sportivilor noștri: câte o mașină pentru fiecare medalie. Suntem siguri că și pentru ei va fi o mare bucurie să își vadă eforturile răsplătite într-un mod concret. Dorim în plus să mulțumim Renault pentru că au susținut și promovat valorile olimpice și în rândul oamenilor obișnuiți, ceea ce vine ca o continuare firească a activității COSR." a declarat Octavian Morariu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite