Renault Laguna facelift, de la 22.000 de euro, în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Renault România au anunţat preţul lui Laguna facelift pe piaţa internă. Versiunea echipată cu motorul pe benzină de doi litri şi 140 CP, porneşte de la 22.000 de euro cu TVA inclus, ceea ce reprezintă o creştere de 350 de euro faţă de preţul versiunii fără restilizare.

Dotarea standard include acum şi sistemul de navigaţie Carminat de la Tom-Tom. Laguna este oferit în unele versiuni şi cu sistemul 4Control, care oferă patru roţi directoare, toate controlate electric în funcţie de manevrele pe care le operează şoferul.

Patru roţi directoare
Sistemul 4Control vine doar cu motorul 2.0 dCi de 180 CP şi cu transmisia manuală cu şase rapoarte. Cei de la Renault oferă şi o motorizare 2.0 dCi de 175 CP pentru Laguna, care vine alături de o cutie de viteze automată cu şase rapoarte. Motorizarea 2.0 Turbo care intră în echiparea lui Renault Laguna Coupe nu este disponibilă şi în gama Laguna berlină.

În materie de design, schimbările operate sunt destul de puţine, dar de efect şi se referă la partea frontală şi la câteva elemente ale posteriorului. În schimb, cei de la Renault au preferat să ofereze un „facelift” la motorizări, dotări şi elementele tehnologice. Oficialii Renault caracterizează nivelul de dotări standard ca fiind „extrem de generos”, ceea ce ar trebui să atragă mai mulţi clienţi din moment ce preţul modelului a crescut cu doar 350 de euro faţă de versiunea intitulată "faza I" a lui Laguna.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite