Primul Maybach furat în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptamâna trecută a avut loc primul furt al unui Maybach pe teritoriul Rusiei. Maşina, un Maybach 57, costase 530 000 de euro, însă era asigurată pentru doar 300 000. Proprietarul, un

Săptamâna trecută a avut loc primul furt al unui Maybach pe teritoriul Rusiei. Maşina, un Maybach 57, costase 530 000 de euro, însă era asigurată pentru doar 300 000.

Proprietarul, un producător de televiziune în vârstă de 58 de ani, abia intrase într-o cafenea din Moscova, când şoferul lui a fost ameninţat din spate, în parcarea localului, cu "ceva ce părea a fi ţeava unei arme".

Condus până la maşină, şoferul a fost lovit în cap şi lăsat să zacă inconştient pe bancheta din spate, pentru a fi apoi abandonat în afara Moscovei.

Maybach este una dintre cele mai cunoscute mărci de limuzine de lux, având ca principal competitor brandul Rolls Royce, produs de grupul BMW.

Deoarece majoritatea proprietarilor apeleaza la un şofer, maşinile Maybach sunt recunoscute pentru confortul asigurat pasagerilor de pe bancheta din spate. Astfel, automobilele sunt echipate cu accesorii pentru masaj si cu sisteme de încălzire şi răcire a banchetei.

Cei mai cunoscuţi români care deţin Maybach sunt oamenii de afaceri Gigi Becali şi Cornel Penescu, ambii implicaţi în finanţarea unor echipe de fotbal.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite