Primele poze cu bordul din Dacia Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primele poze cu bordul din Dacia Duster
Primele poze cu bordul din Dacia Duster

Pe internet au început să apară fotografii cu interiorul noului model Duster care va fi lansat de Dacia anul viitor. Imaginile nu înfăţişează decât planşa de bord a noului model, care nu diferă prea mult de cea de la Sandero sau Logan. Totuşi, se vede o linie un pic restilizată şi, pentru prima oară la un produs Dacia, apar comenzile instalaţiei audio în dreapta, în spatele volanului.

Evident, pe forumurile pasionaţilor mărcii româneşti, apar întrebări mai mult decât pertinente. Majoritatea se întreabă dacă va exista o versiune cu tapiţerie de piele sau dacă modelul va dispune şi de celebrul ESP(electronic stability control). Oficial, Dacia nu comentează pe marginea noilor poze-spion, însă mai mult ca sigur ceea ce se vede în aceste fotografii se apropie foarte mult de adevăr.

Transmisia 4x4 este de origine Nissan şi vor exista şi modele cu tracţiunea doare pe roţile din faţă. Până acum, nu se ştie decât gama de motorizări, pentru început un propulsor pe benzină de 1,6 litri şi 110 cai-putere, respectiv 1,5 diesel şi 105 cai-putere.

Lungimea lui Dacia Duster este de 4,31 metri, iar greutatea de aproape 1.300 de kg. Preţurile reprezintă o altă mare necunoscută, pe marginea căreia oficialii Dacia nu vor să se pronunţe. Unii analişti ai pieţei auto dau ca sigure variaţii cuprinse între 11 şi 15.000 de euro, în timp ce alţii spun că cea mai ieftină variantă va costa 12.000 de euro, iar varianta de top ar ajunge la 18.000 de euro.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite