FOTOGALERIE Porsche a lansat 911 în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porsche 911
Porsche 911

Porsche a lansat miercuri seară în România supersportiva 911 Carrera. Mașina are un preţ de pornire de 97.560 Euro.

La 48 de ani de la lansare, Porsche reinventează modelul 911 Carrera care, începând de joi, este disponibil și pe piața din România, în două variante: 911 Carrera și 911 Carrera S.

Ampatamentul mărit cu 100 de milimetri şi înălţimea redusă formează, împreună cu jantele de 20", baza aspectului atletic. Totodată au fost menţinute dimensiunile compacte, specifice maşinilor sport. Caroseria complet nouă este realizată dintr-o combinaţie de aluminiu şi oţel, contribuind în mod semnificativ la reducerea de greutate de până la 45 de kilograme, în condiţiile unei rigidităţi mult îmbunătăţite. Caracteristicile aerodinamice fost îmbunătățite.

Modelul Porsche este echipat cu prima transmisie manuală cu 7 viteze din lume şi aşa-numita funcţie „Coasting" în combinaţie cu Porsche-Doppelkupplungsgetriebe (PDK). Noua servodirecţie electro-mecanică nu oferă doar precizia şi feedback-ul cu care ne-a obişnuit Porsche, ci contribuie şi la sporirea eficienţei şi la reducerea consumului de combustibil.

911 Carrera are un motor Boxer de 3,4 litri, cu 350 CP şi pentru Carrera S, motor Boxer de 3,8 litri şi 400 CP.

FOTOGALERIE CLICK PE POZE PENTRU A SE MĂRI!

Porsche 911

"Pentru noul Porsche 911 avem deja 4 comenzi, iar pentru anul viitor așteptăm 20 de comenzi", a declarat pentru Adevărul Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto România. "Trendul pietei auto este descrescător, anul acesta probabil că vor fi cu 10% mașini noi vândute decât au fost anul trecut, în schimb piața premium a crescut cu circa 20% comparativ cu anul 2010.

Pentru anul viitor ne așteptăm la o creștere de cel puțin 25-30% a pieței premium. Porsche Inter Auto România a avut un an foarte bun, creșterea față de 2010 a fost de 25%. Porsche Inter Auto România a avut anul trecut o cifră de afaceri de 111 milioane de euro, iar anul acesta 145 de milioane. Creșterea se datorează în mare parte preluării importului și distribuției mărcii Porsche, însă am avut o creștere sănătoasă și la mărcile de volum.

Vanzarile Porsche în România au crescut anul acesta cu 26%, la 100 de unități. Circa 70% dintre comenzi au fost Cayenne", a încheiat Dana Cortina.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite