Piaţa auto creşte într-un an cât altele în patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul maşinilor înmatriculate de români a continuat să crească în acest an, în ciuda taxei pentru poluarea auto, şi este posibil ca în 2008 să fie mai multe înmatriculări noi de

Numărul maşinilor înmatriculate de români a continuat să crească în acest an, în ciuda taxei pentru poluarea auto, şi este posibil ca în 2008 să fie mai multe înmatriculări noi de autovehicule decât în toată perioada 2001-2005, a declarat miercuri ministrul economiei şi finanţelor, Varujan Vosganian.

"Deşi unii au văzut în taxa de poluare auto un obstacol în achiziţionarea de autovehicule, iată că în primul trimestru al acestui an au fost înmatriculate 146.117 autovehicule, cu 53,6% mai mult decât în primul trimestru din 2007", a spus ministrul economiei şi finanţelor, care a adăugat că în primul trimestru al acestui an au fost înmatriculate mai multe maşini noi decât în fiecare din anii 2000-2005.

În plus, Vosganian a estimat că, "probabil în acest an, vom înmatricula mai multe maşini decât în 2001-2005 la un loc".

Filiala românească a companiei franceze Renault este înscrisă în programul "Rabla" şi este hotărâtă să profite cât mai mult de pe urma lui.

Programul vizează toată gama de autoturisme, iar reducerile de care poate beneficia clientul în acest program ajung până la 4.000 de euro. De exemplu, pentru un Megane Sedan, pe stoc limitat, reducerea Renault este de 3.200 euro plus 800 de euro prima de casare.

Reduceri de preţ la Renault şi Toyota

Megane nu este singurul model de la Renault la care au fost operate reduceri de preţ. Alte exemple sunt Renault Symbol Fidji, comercializat în această perioadă începând de la 7.600 de la euro inclusiv TVA (cu ABS, aer, CD şi dublu airbag).

Renault Megane Sedan Prima este şi el vândut la un preţ mai mic, începând cu 10.800 inclusiv TVA, sau Renault Clio Cosmopolitan, ofertă de la 9000 euro inclusiv TVA. Nu doar Renault are promoţii în perioada derulării programului "Rabla", ci şi importatorul oficial al mărcii Toyota în România.

La orice reprezentanţă Toyota, prin programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, îţi poţi schimba vechea maşină cu un model al constructorului japonez. În cadrul programului "Rabla", obţii prima de casare de 3.000 de lei şi o reducere suplimentară de la Toyota, de până la 3.600 de lei, oferta fiind valabilă pentru modelele Yaris, Auris şi Avensis.

Astfel, Toyota Yaris este disponibilă cu un preţ începând de la 7.311 euro cu TVA, iar Toyota Auris poate fi achiziţionată cu 10.168 euro cu TVA. Toyota Avensis Navigator, cu sistem de navigaţie de ultimă generaţie oferit gratuit, are un preţ de pornire de 13.353 euro cu TVA.

În cadrul programului de înnoire a parcului auto naţional, mai puteţi achiziţiona la preţuri speciale Toyota Aygo, la un preţ de pornire de 6.556 euro cu TVA, Toyota Corolla cu un preţ pornind de la 12.264 cu TVA şi celelalte modele ale gamei Toyota. Ofertă valabilă în limita stocurilor disponibile.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite