Pe www.dacia.ro poţi să te înscrii la drive-test cu Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe www.dacia.ro poţi să te înscrii la drive-test cu Duster
Pe www.dacia.ro poţi să te înscrii la drive-test cu Duster

Cu aproape două săptămâni înainte de lansarea oficială de la salonul auto de la Geneva, românii pot să se înscrie la drive-test cu Dacia Duster, primul SUV din istoria constructorului piteştean.

Nu vă grăbiţi însă, pentru că niciun model Duster nu a ajuns încă în reţeaua de dealeri Dacia din România. Oficialii constructorului spun că imediat ce maşinile vor fi disponibile pentru teste, cei care s-au înscris vor fi contactaţi de un agent de vânzări din reţeaua de dealeri Dacia. Între timp urmareste dacia.ro pentru a afla noutati despre Duster.

Oricum, pentru a putea să te plimbi într-un Duster, eşti obligat să completezi un formular stufos, mai ceva ca la înregimentarea într-un serviciu de securitate sau spoinaj. Doritorul este invitat să completeze cererea cu datele presonale precum numele, data naşterii, numărul de telefon, adresa de e-mail, dar şi cea „fizică”, la care vor fi adăugate strada, bloc, apartament, etaj, localitate judeţ. După ce ai completat, aştepţi să te sune dealerii Dacia. Vă urez succes şi răbdare, pentru că mai mult ca sigur, lista de aşteptare va fi foarte lungă. Între timp, poţi urmări dacia.ro, pentru a afla noutăţi despre Duster.

Vezi aici filmuleţ publicitar du Dacia Duster http://www.dacia.es/descubre-dacia-duster/

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite