Noul Volkswagen Jetta, de la 15.968 de euro, în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volkswagen Jetta va putea fi comandat în România cu un preţ de pornire de 15.968, valabil pentru versiunea cu motorizarea pe benzină 1.2 TSI de 105 cai putere şi nivel de echipare Trendline.

Berlina Jetta, care din punct de vedere tehnic se bazează pe platforma lui Golf 6, este propusă momentan publicului românesc în doar două versiuni de motorizare, un diesel şi o unitate pe benzină, cu aceeeaşi putere.

Doar două motorizări
Pentru cei care vor indicativul TSI, Volkswagen oferă propulsorul de 1.2 litri 105 cai putere, conectat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Preţul pentru această opţiune, în nivelul de echipare Trendline, adică cel de bază, pleacă de la 15.968 de euro.Fanii dieselului vor găsi sub capota noului Jetta propulsorul diesel de nouă generaţie 1.6 TDI de 105 cai putere, conectat de asemenea la o cutie cu şase trepte. Preţul de pornire pentru echiparea Trendline pleacă de la 18.198 de euro cu TVA inclus.

Modelul german va putea fi comandat şi împreună cu transmisia automată cu dublu ambreiaj DSG, care va fi disponibilă însă doar pe versiunea diesel de 105 cai putere. Preţul pentru această combinaţie de motor şi transmisie, în echiparea Trendline, pleacă de la 16.039 euro fără TVA, echivalentul a 19.888 de euro cu toate taxele incluse.

Echipare bogată
Primul nivel de echipare, Trendline, oferă viitorilor clienţi aer condiţionat climatic, 4 incinte acustice, airbaguri frontale laterale şi cortină, asistent la urcarea în pantă, geamuri electrice faţă şi spate, geamuri spate în tentă verde, oglinzi laterale reglabile electric şi încălzite, închidere centralizată cu telecomandă, radio CD cu funcţie MP3, servodirecţie electromecanică, reglabilă în funcţie de viteză, torpedou cu răcire şi sisteme de siguranţă ESP, ABS, ASR, EDL şi MSR.

Pentru cei mai pretenţioşi, există nivelul de echipare de top Highline, care costă însă 19.497 de euro, în cazul versiunii diesel 1.6 cu cutie manuală, şi 21.187 de euro, pentru aceeaşi motorizare, dar cu transmisie DSG. Echiparea Highline nu este disponibilă pentru propulsorul pe benzină.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite