Noul Ford de Craiova, în teste prin Alpi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul Ford
Noul Ford

Ford a prezentat la Salonul Auto de la Geneva versiunea-concept a viitorului B-Max care va fi produs la Craiova. Mai multe fotografii publicate recent relevă faptul că Ford încă lucrează din greu la testarea MPV-ului de clasă B.

Fotografiile sunt realizate în Alpi. Versiunea de producţie a B-Max, care va fi construită la uzina din Bănie va păstra uşile culisante ale conceptului. Totuşi, o caracteristică principală a modelului va fi lipsa montantului B. Modelul va fi produs pe platforma Fiesta, dar va fi mai lung şi mai înalt decât subcompacta Ford. Designul va păstra o mare parte din liniile conceptului B-Max, aşa că se va alinia perfect cu look-ul celorlalte modele ale producătorului american.

În gama de motorizări se va regăsi motorul de 1 litri cu trei cilindri turbo, anunţat mai devreme de oficialii Ford. Potrivit şefului Companiei Naţionale de Vânzări (CNV) Ford din România, Henrik Nenzen, montarea experimentală a primelor exemplare de preserie a început deja în iunie, urmând ca producţia propriu-zisă a noului model să debuteze în toamnă. B-Max va putea fi găsit în showroom-uri încă de la începutul anului următor.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite