Noul Golf Variant, şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volkswagen a prezentat noua versiune a modelului Golf, noul Variant fiind la a treia reeditare a succesului. Versiunile anterioare ale modelului combi au fost bine primite de public, în special

Volkswagen a prezentat noua versiune a modelului Golf, noul Variant fiind la a treia reeditare a succesului. Versiunile anterioare ale modelului combi au fost bine primite de public, în special în Europa de Vest. Mai mult de 1,2 milioane de exemplare şi-au găsit cumpărători din 1993 până acum. Ca şi predecedorul său, noul Golf Variant, acum mai lung cu 15,9 cm, este cumpărat în special datorită spaţiului util.

Capacitatea de încărcare maximă a crescut de la 1.470 la 1.550 litri, iar când este folosit ca maşină cu cinci locuri, 560 de litri sunt disponibili în portbagaj. Volkswagen oferă noul Golf Variant în versiunile de echipare Trendline, Comfortline şi Sportline. Chiar şi versiunea de bază, Trendline, are pe listă un pachet bogat de dotări standard, precum ABS, aer condiţionat, jante de 16 inch, geamuri electrice faţă şi spate, închidere centralizată cu telecomandă, bachetă spate pliabilă asimetric, radio CD cu mp3. Noul Golf Variant este lansat cu două motoare diesel şi patru pe benzină. Ca motor entry-level este propulsorul de 1,6 litri cu patru cilindri ce dezvoltă 102 CP. Imediat peste sunt poziţionate motoarele TSI.

Acestea dezvoltă 122 CP, 140 CP şi 170 CP. Pentru versiunile diesel există două propulsoare TDI de 105 CP şi 140 CP. Transmisia DSG cu ambreiaj este disponibilă pentru patru din cele şase motoare. Cea mai mare cerere va fi înregistrată pentru motoarele 1.9 TDI, destinat celor care parcurg distanţe mari ce combină performanţele excelente, 187 km/h viteză maximă, cu un consum de carburant redus, o medie de 5,2 l/100 km.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite