Noul Ford Mondeo, lansat oficial şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a lansat pe piaţa auto de la noi a patra generaţie a modelului Mondeo, pentru care ţinta de vânzări este de 1.000 de unităţi anul acesta şi 2.500 anul viitor, conform conducerii

S-a lansat pe piaţa auto de la noi a patra generaţie a modelului Mondeo, pentru care ţinta de vânzări este de 1.000 de unităţi anul acesta şi 2.500 anul viitor, conform conducerii importatorului Romcar. Maşina are multe în comun cu conceptul Iosis prezentat în 2005 la salonul de la Frankfurt, iar varianta de serie a fost expusă în martie 2006 la salonul de la Geneva. Noul Mondeo este prezent în trei variante diferite de caroserie: sedan (patru uşi), hatchback (cinci uşi) şi break. Pentru fiecare tip de caroserie, automobilul este disponibil în patru niveleuri de echipare distincte: Ambiente, cu un nivel înalt de echipare standard, pentru nevoile de afaceri sau ale familiei, Trend şi, ca vârf de gamă, modelele Ghia şi Titanium.

Noul Mondeo va concura cu modele precum Toyota Avensis, Peugeot 407 sau Opel Vectra. Anul acesta, în primele cinci luni s-au vândut 287 de unităţi Mondeo pe piaţa românească, în scădere cu 18% faţă de perioada similară din 2006.

În total, de la intrarea modelului în producţie în 1993 au fost construite peste patru milioane Ford Mondeo, dintre care mai mult de 1,5 milioane au fost vândute în Marea Britanie.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite