Noul Aveo se lansează la Frankfurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chevrolet Europe va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, desfăşurat în perioada 13 - 23 septembrie 2007, succesorul modelului Aveo în cinci uşi. Cele mai importante trăsături ale

Chevrolet Europe va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, desfăşurat în perioada 13 - 23 septembrie 2007, succesorul modelului Aveo în cinci uşi. Cele mai importante trăsături ale acestui model complet restilizat sunt exteriorul surprinzător, interiorul de o calitatea mai bună şi noile motoare pe benzină mai eficiente. Modelul Aveo hatchback încorporează noile tendinţe de design Chevrolet, cum ar fi grila mare a radiatorului împărţită de o bară transversală în culoarea caroseriei şi logo-ul Chevrolet poziţionat proeminent în centru.

Detaliile dinamice includ farurile mari curbate, clare şi proiectoarele de ceaţă ca nişte spoturi, luminând din partea inferioară a barei de protecţie. Din profil, liniile proeminente ale caroseriei atrag privirile, în timp ce spatele maşinii este dominat de bara de protecţie masivă şi de lămpile rotunde în carcase din sticlă clară. Există două variante de motoare pe benzină: noul motor de 1.2 litri de 84 CP şi motorul existent de 1.4 litri care dezvoltă acum 98 CP şi este disponibil şi cu transmisie automată. Vânzările vor demara în martie 2008.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite