Mitsubishi Drive Day vine în oraşul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştiul a fost gazda primei ediţii a Mitsubishi Drive Day 2010, un eveniment  care va atinge în acest an toate oraşele importante din România.

Compania niponă organizează pentru publicul din România o sesiune extensivă de teste off road de mare dificultate, foarte spectaculoase, la care ai ocazia să îţi testezi calităţile de conducător auto în condiţii extreme.

La aceste teste poate participa oricine, cu condiţia să ia legătura cu dealerul din zona în care locuieşte. Tot la dealer poate fi aflat şi calendarul de evenimente pe anul 2010.

Mitsubishi Drive Day este un eveniment cu o tradiţie de 4 ani pe piaţa românească, fabricantul japonez fiind unul dintre puţinii producători care oferă astfel de teste şi demonstraţii publicului larg din România.

La Mitsubishi Drive Day publicul larg poate testa pe teren accidentat modele SUV şi off Road precum Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Pajero şi Mitsubishi L200. Suplimentar, pe asfalt, în trafic deschis, pot fi efectuate teste rutiere cu Mitsubishi Lancer şi Mitsubishi Colt.

Toate testele off road vor fi asistate de piloţi profesionişti, astfel că pe lângă contactul cu modelele Mitsubishi, testul are şi o componentă didactică, Mitsubishi Drive Day fiind o bună ocazie de a vă iniţia în aspectele şofatului pe teren accidentat. 

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite