Mercedes SLS AMG a ajuns şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SLS AMG, unul dintre cele mai interesante şi avansate tehnologic modele sportive lansate pe piaţă în ultima perioadă, a fost lansat oficial în România la patru luni de la prezentarea oficială a modelului, care a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Preţul de bază al Mercedes SLG AMG, începe de la 149.000 de euro, fără TVA şi 177.000 de euro cu toate taxele incluse. Maşina este una dintrele cele mai scumpe maşini din gamă Mercedes, dar clienţii interesaţi au şi posibilitatea achiziţionării în leasing a noului model, rata lunară fără TVA şi fără asigurare este de 2388 de euro pentru o perioadă de 48 de luni cu avans de 30%. Reprezentanţii Mercedes România au declarat că deja patru români şi-au achiziţionat bolidul teuton.

Designul lui Mercedes SLS este o reinterpretare modernă a unui model clasic - celebrul Gullwing. Noul SLS AMG are un motor V8 de 6,3 litri, capabil să dezvolte 571 CP la 6.700 de rotaţii şi un cuplu motor de 650 Nm la 4.750 de rotaţii pe minut. Resursele sânt direcţionate către puntea spate cu ajutorul unei transmisii în şapte rapoarte cu ambreiaj dublu, denumită SpeedShift, care permite schimbări rapide de viteză fără a întrerupe fluxul de putere.

Pentru a construi una dintre cele mai competitive maşini sport, inginerii germani au realizat pentru prima dată un automobil cu o caroserie din aluminiu care are o greutate de doar 1.620 de kilograme. Acest lucru îi permite noului Mercedes SLS AMG să obţină performanţe remarcabile: o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în 3,8 secunde şi o viteză maximă de 317 km/h. Cu toate acestea, constructorul susţine că SLS AMG consumă în medie 13 litri la 100 de kilometri.

Clienţii exigenţi pot să îşi adauge opţiuni speciale pentru a-şi personaliza maşina: scaune sport AMG , jante forjate cu 10 spiţe, capotă motor şi ornamente din fibră de carbon, vopsea AMG ALU-BEAM argintie sau un pachet audio Bang&Olufsen.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite