McLaren se ia la trântă cu Ferrari şi Mercedes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
McLaren se ia la trântă cu Ferrari şi Mercedes
McLaren se ia la trântă cu Ferrari şi Mercedes

Constructorul auto britanic a dezvăluit o serie de modele prin care va încerca să concureze cu Ferrari sau Mercedes, în cursa implementării tehnologiilor de Formula 1 în maşinile de serie.

Constructorul britanic McLare susţine că noul bolid, MP-12C va fi comercializat, din 2011, la un preţ de aproximativ 230.000 de euro. Constructorul britanic susţine că vor fi produse cel mult o mie de exemplare pe an.

“Este o piaţă extrem de competitivă, unde se vor înfiinţa şi vor dispărea multe companii mic, dar noi nu le vom urma exemplul”, susţine preţedintele McLaren, Ron Dennis. “Am intrat în această horă, şi nu o vom părăsi prea devreme”, afirmă boss-ul McLaren. “Istoria mărcii noastre este de ajuns pentru a rezista într-o asemenea piaţă competitivă”, este de părere Ron Dennis.

Boss-ul McLaren aduce aminte de cela 106 echipe de Formula 1 care s-au perindat prin Marele Circ de la debutul britanicilor din anul 1966. “Pentru a supravieţui  în Formula 1 este neapărat nevoie să intrăm pe piaţa bolizilor de stradă”, este de părere Ron Dennis.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite