Marca Infiniti, lansată oficial în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurgen Schmitz, la deschiderea showroom-ului Infiniti
Jurgen Schmitz, la deschiderea showroom-ului Infiniti

AutoItalia, importatorul Infiniti în România, a lansat oficial marca pe piaţa autohtonă. Inaugurarea primului Centru Infiniti din ţara noastră, situat în Bucureşti la parterul City Gate Tower - Piaţa Presei Libere (intrarea în complexul expoziţional Romexpo), a avut loc în prezenţa oficialilor AutoItalia şi a lui Jurgen Schmitz, director regional Infiniti Europa.

Acesta ne-a confirmat că primul propulsor diesel al mărcii - un V6 de 3 litri ce dezvoltă 240 CP şi 550 Nm - va ajunge în România la mijlocul acestui an.

FX şi EX diesel

Iniţial, propulsorul diesel va fi oferit pentru modelele FX şi EX, urmând ca şi sedan-ul M, premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva din acest an, să-l primească ulterior.

Astfel, România devine a 17-a ţară din Europa în care Infiniti este prezent, showroom-ul bucureştean fiind al 30-lea de pe continent. În următorul an, Infiniti vrea să fie prezent în 20 de ţări europene şi să aibă deschise 50 de centre în Europa.

Cu o suprafaţă de 585 mp, Centrul Infiniti din Bucureşti a necesitat o investiţie de 600 de mii de euro. Designul interior şi arhitectura showroom-ului trimit cu gândul la un hotel boutique, accentul fiind pus pe calitatea materialelor utilizate.

Cifre importante

585 mp - suprafaţa Centrului Infiniti Bucureşti.

600 de mii de euro - investiţia totală.

România devine a 17-a ţară europeană în care Infiniti este prezent.

Showroom-ul din Bucureşti este al 30-lea din Europa.

În următorul an, Infiniti vrea să aibă 50 de Centre deschise în Europa şi să fie prezent în 20 de ţări de pe continent.

Primul diesel al mărcii, un V6 de 3 litri, dezvoltă 240 CP şi 550 Nm.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite