Mansory, masini de peste 1,5 milioane de euro, în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania germană specializată în modificări de vehicule de lux Mansory va aduce în România câte un model Porsche, Bentley, Aston Martin şi Mercedes în valoare totală de peste 1,5 milioane euro, maşini care vor fi expuse în primul showroom al firmei.

Mansory România va expune la vânzare un model Porche Panamera sau Cayenne, un Bentley Continental GT, un Aston Martin Cyrus şi un Mercedes G-Couture, acesta din urmă având un preţ de 500.000 de euro, fără taxe, a declarat directoul general al dealerului de maşini de lux, Andrei Marton.

El a menţionat că primul showroom al reprezentantului Mansory în România se
va deschide cel mai probabil în luna septembrie. “Suntem în discuţii pentru deschiderea showroom-ului pe şoseaua Pipera, iar investiţia este estimată în jurul a 150.000 euro”, a spus Marton.

Vehiculele sunt modificate aproape în întregime, de la motorizare până la caroserie, dar respectă liniile modelelor iniţiale, iar la crearea lor contribuie designeri celebri precum Philipp Plein.

În Europa există nouă reprezentanţe ale companiei specializate în modificări de vehicule de lux.Mansory a fost înfiinţată în 1989 şi vinde maşini de lux modificate, precum Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Ferrari, Bugatti şi Mercedes.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite