VIDEO Lotus a deschis, joi, primul showroom din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa şi fostul pilot de Formula 1 Nigel Mansell au fost prezenţi, joi dimineaţă, la deschiderea oficială a primului showroom Lotus în România.

Showroomul din Otopeni a fost inaugurat cu mare fast, modelele disponibile de astăzi în România fiind „cele mai ieftine maşini scumpe din lume", după cum au declarat oficialii Lotus.

Prezent la deschiderea showroomului, Dany Bahar, CEO Lotus Cars Ltd, s-a arătat entuziasmat de noua colaborare. „Suntem conştienţi de importanţa şi de potenţialul uriaş al pieţei din Europa de Est.Forza Rossa s-a bucurat de un real succes pe piaţă şi suntem convinşi că reuşita va veni şi în parteneriatul cu Lotus", a spus Bahar.

image

În schimb, Ion Bazac a făcut o mică descriere a modelelor Lotus, precizând că acestea fac diferenţa prin performanţe. „Lotus este o marcă ce se adresează cunoscătorilor. Modelele Lotus sunt absolut originale, se disting prin ingeniozitate, se impun prin eleganţă şi fac diferenţa prin performanţe", a precizat Bazac.

image

În cadrul ceremoniei a fost lansat şi monopostul de Formula 1 Lotus Renault R31, care va lua startul în marele premiu al Australiei la 27 martie şi va fi condus de către Nick Heidfeld şi Vitali Petrov. Din gama Lotus se pot achiziţiona, în România, modelele Elise, Evora şi Exige.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite