Loganul ieftin nu se vinde bine în India

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loganul nu se vinde bine în India
Loganul nu se vinde bine în India

Mahindra - Renault, un joint-venture între Renault şi Mahindra & Mahindra din India, va reduce anumite operaţiuni de afaceri pentru a se adapta la vânzările slabe ale modelului Logan.

“Iniţial, organizaţia a fost concepută pentru  un volum mult mai mare de Loganuri, dar totul a fost acum regândit la nivel care poate gestiona cel mult 500 de unităţi pe lună”, a declarat preşedintele Mahindra-Renault, Pawan Goenka.

Un exerciţiu de reducere a posturilor în cadrul societăţii Renault- Mahindra este în curs de desfăşurare, ceea ce înseamnă că departamentele de bază, cum ar fi cele de cumpărare, de vânzare şi inginerie, au fost restructurate pentru a gestiona volume mai mici.

Renault are parteneriat cu Mahindra pentru fabricarea modelului Logan. La început, vânzările au fost pe un trend ascendant, însă, pe fondul crizei economice, dar şi puterii de cumpărare reduse din India, Loganul nu prea mai are clienţi. Producţia sa de anul trecut a fost mai puţin de o treime din capacitatea de 50.000 de unităţi pe an. Joint-venture-ul Mahindra - Renault a avut pierderi de 14,2 milioane de euro.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite