Lexus a lansat în România sedanul GS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lexus Romania a prezentat noul model Lexus GS.
Lexus Romania a prezentat noul model Lexus GS.

Concomitent cu lansarea europeana, Lexus Romania a prezentat noul model Lexus GS. Sedanul premium are un preț de pornire de 53.300 euro cu TVA.

Modelul este disponibil in variantele Lexus GS 250 si Lexus GS450h, versiune integral hibridă. Noul model dispune de un design exterior și interior complet nou, aliniat filozofiei de design L-finesse. Designul exterior o grila frontală mai agresivă, care conferă noului model o prezență puternică, impozantă. Noul GS are consola față cu 10 mm mai scurtă, iar consola spate cu 10 mm mai lungă și este cu 30 mm mai înaltă decât modelul anterior. Pentru a îmbunătăți stabilitatea la viteze mari, ecartamentul față a fost crescut cu 40mm, iar ecartamentul spate cu 50 mm. Lațimea vehiculului a crescut cu 20 mm.

Continuând linia de design implementată la modelul CT 200h, GS are o grilă frontală mai lată, alcătuită dintr-o singură bucată, care face ca noua mașină să fie ușor de recunoscut și integrat în familia modelelor Lexus.

Câteva tehnologii inovative sunt prezente în premieră pe noul model Lexus GS, printre acestea numărându-se sistemul de aer condiționat ‘S-Flow', dotat cu tehnologie "nanoe" , a doua generație a sistemului de control Remote Touch și cel mai mare ecran multifuncțional montat până acum la un vehicul de serie. Inovativul sistem "S-Flow" dozează și orientează fluxurile de aer din interior în funcție de temperatură exterioară, numărul de ocupanti din masina si localizarea acestora, sporind eficiența energetică. GS 450h este echipat cu un sistem hibrid integral cu două motoare electrice și un propulsor pe benzină V6 cu ciclu Atkinson și injecție directă D-4S de ultimă generație.

Cu o putere totală de 345 CP și accelerație de la 0 -100 km/h în 5.9 secunde, noul GS atinge o viteză maximă de 250 km/h. Este disponibil și pachetul de echipare F SPORT beneficiază de elemente exclusive de design exterior și interior și de suspensie sport.

Lexus GS este echipat cu cele mai avansate tehnologii de siguranță activă și pasivă (DRS, VGRS, VDIM, AVS), sistemul de asistare la urcarea pantelor (HAC), controlul electronic al frânării (ECB, doar pentru GS 450h), 10 airbaguri -inclusiv airbag de genunchi - , sistemul Head-Up Display și sistemul de monitorizare al unghiului mort.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite