Hyundai merge bine în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vânzările de autovehicule Hyundai ating un nou prag în primul trimestru al anului 2010, propagând marca la cea mai mare cotă de piaţă înregistrată la nivel european: 2,7%.

Ultimele cifre ACEA (Asociaţia Constructorilor Europeni de Autovehicule) indică vânzări Hyundai în valoare de 100.758 unităţi în intervalul ianuarie-martie – cel mai mare volum comercializat într-un trimestru de când Hyundai a demarat importul de autovehicule în Europa, în anul 1978.

Începutul de an lansează Hyundai în cursa pentru dobândirea cotei de piaţă vizate, de 2,75%, pornind de la cifra atinsă în anul 2009, de 2,4%.

Printre cele mai importante modele Hyundai în primele trei luni ale anului 2010 se numără modelul de clasă C i30 şi noul SUV compact ix35.

Primul dintre acestea a înregistrat cel mai favorabil trimestru de la lansarea sa, în 2007, raportând vânzări de 31.000 unităţi. În acelaşi timp, modelul ix35 a depăşit toate aşteptările, înregistrând peste 33.000 comenzi într-o singură lună de comercializare – aproximativ 70% din obiectivul anual de vânzări.

Primul trimestru a fost de asemenea marcat de introducerea pachetului de beneficii ‘Triple 5’, ce înglobează garanţie integrală de 5 ani, 5 ani asistenţă rutieră şi 5 ani verificări periodice gratuite. Pachetul ‘Triple 5’ a debutat odată cu modelul ix35 şi a fost extins şi pentru varianta facelift a modelului i30 – cunoscut sub numele i30u.

Allan Rushforth, vicepreşedinte al Hyundai Motor Europe, a declarat: “Am avut parte de o perioadă remarcabilă la Hyundai, mai ales în ceea ce priveşte modelele i30 şi ix35, care ne aduce în poziţia de a ne atinge obiectivele anuale ambiţioase la nivel european.”

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite