FOTOGALERIE Hyundai lansează i20 facelift în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hyundai a lansat și în România varianta facelift a subcompactei i20. Noul i20 evidențiază dezvoltarea gamei de autovehicule Hyundai prin noi motorizări și prin modificări de design.

Odată cu lansarea noului model a fost anunțată și numirea Teodor Brusalis, în funcția de Director Executiv al Hyundai Auto România. "Noul i20 se alătură acum trioului i30, Elantra, ix35 - modele care susțin rezultatele în crestere ale mărcii Hyundai în România", a declarat Teodor Brusalis.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIA CU NOUL HYUNDAI I20

image

Modelul este reproiectat la centrul tehnic Hyundai Motor Europe din Germania. Are o lungime de 4 metri, și poartă amprenta limbajului de design Hyundai, "sculptură fluidică".

Pentru piața națională, noul i20 este produs în Turcia și va fi disponibil în zece culori exterioare ale caroseriei - doua nemetalizate și opt metalizate.

Printre dotările opționale nou introduse pentru modelul de clasa B se numără cheia inteligentă și butonul Start/Stop, semnalizatorul care emite trei semnale luminoase la o singură atingere, lumini cu aprindere automată, stergătoare cu senzor de ploaie și camera video pentru marșarier - cu afișaj pe oglinda centrală.

Hyundai și-a limitat gama de motorizări la patru unități - două diesel și două pe benzină, dezvoltând puteri între 75 și 100 CP. Hyundai a adaptat transmiile în funcție de motorizarea pentru care se optează. Astfel, sunt disponibile transmisii manuale cu cinci sau șase trepte de viteză sau patru rapoarte în cazul cutiei automate.

Fiecare i20 este echipat în varianta standard cu ESP (Electronic Stability Programme) și VSM (Vehicle Stability Management). Protecția ocupanților în eventualitatea unei coliziuni este asigurată de oțelul elastic utilizat în construcția caroseriei, în timp ce airbagurile frontale, laterale și cortina optimizează protecția ocupanților.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite