Grupul Chrysler a stabilit un record istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna iunie a anului 2007 s-au înregistrat cele mai bune rezultate din istoria internaţională a Grupului Chrysler. Au fost comercializate 22.901 unităţi în afara Americii de Nord, cifră ce

În luna iunie a anului 2007 s-au înregistrat cele mai bune rezultate din istoria internaţională a Grupului Chrysler. Au fost comercializate 22.901 unităţi în afara Americii de Nord, cifră ce reprezintă o creştere de 21% faţă de luna iunie a anului 2006. Aceasta a fost luna cu cele mai mari vânzări din istoria internaţională a Grupului Chrysler, stabilind un record fără precedent de 25 de luni consecutive, în care vânzările au înregistrat o creştere faţă de aceeaşi lună din anul precedent.

În timpul celui de al doilea trimestru, vânzările înregistrate în exteriorul Americii de Nord au depăşit cu 17% vânzările obţinute în aceeaşi perioadă a anului precedent, fiind comercializate peste 114.000 de unităţi. În plus, a fost stabilit un record istoric de 23.523 de autovehicule exportate din America de Nord pentru a susţine creşterea înregistrată.

"Creşterea înregistrată de noi la nivel internaţional reprezintă piatra de temelie a strategiei noastre pe termen lung şi nu intenţionăm să ne oprim prea curând din această creştere. Anul acesta, mărcile Chrysler, Jeep şi Dodge vor fi şi mai active pe pieţele noastre internaţionale", a declarat Thomas Hausch, vicepreşedinte al Departamentului Vânzări Internaţionale al Grupului Chrysler.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite