Ford a lansat noul Focus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ford Focus, prezentat la Detroit
Ford Focus, prezentat la Detroit

Una dintre cele mai bine vandute masini straine in Romania a fost prezentata la Geneva intr-o forma imbunatatita. Noua generatie Focus a fost prezentata in premiera mondiala, in ianuarie la Detroit, insa a sosit si momentul premierei eurpene pentru noua generatie a modelului de clasa C.

Din platforma acestei masini  vor deriva 10 noi modele in urmatorii ani. In discursul de dezvelire a masinii, John Fleming, CEO al Ford in Europa, a spus ca vanzarile marcii in segmentul C sunt asteptate sa se dubleze pana in 2012.

Masina va fi in showroomurile din Europa si inclusiv din Romania la inceput de 2011. Noul Focus va fi vandut in 122 de tari, iar productia va incepe la finalul anului in Germania, SUA si China. Noul Focus are dimensiuni similare cu generatia aflata in prezent la vanzare, dar printre noutati se numara un propulsor de 1,6 litri benzina EcoBoost.
 
Viitoarei generaţii Ford Focus i se vor alătura în cadrul salonului versiunile de producţie ale noilor modele C-MAX şi Grand C-MAX, prefigurate anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Deasemenea, Ford a comunicat îmbunătăţiri la nivel tehnologic pentru modelele Kuga şi Mondeo şi a dezvaluit opţiuni suplimentare disponibile pentru modelele Ford S-MAX şi Galaxy.

Mai rece cu presa fata de alti ani, John Fleming s-a limitat sa spuna ca este convins ca industria auto isi va reveni anul acesta, dar ca guvernele trebuie sa continue sa sustina cu prime de casare atractive efortul constructorilor de a crea masine eco.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite