Fiat Doblo, generaţia următoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă pltformă tehnică, noi motorizări şi un design mult evoluat, pentru a doua generaţie a lui Fiat Doblo.

Noul model a fost prezentat la începutul acestei săptămâni atât în versunea de transport pasageri cât şi în variata pentru marfă. Astfel, gama Fiat Doblo este prezentată în 7 versiuni de caroserie: ampatament lung şi scurt, van cu acoperiş înalt, van, combi cu 5 locuri cu ampatament scurt sau lung şi caroserie platformă.

Patru motorizări vor fi disponibile în momentul lansării: un propulsor pe benzină de 95 CP şi trei turbodiesel Multijet de 90, 105 şi 135 CP. Ulterior, va fi adăugat un motor cu alimentare mixtă benzină-GPL, însă acesta va fi dispoibil doar pentru anumite pieţe.

Pentru reducerea emisiilor poluante dar şi a consumului de combustibil toate variantele de motorizare vor putea fi echipate cu sistem Start Stop ce opreşte motorul în perioadele lungi de funcţionare la relanti pentru ca apoi să îl repornească automat. Fiat Doblo are cel mai mare ampatament din segment - 2.755 mm - în versiunea de pasageri portbagajul măsoară 790 l, iar varianta comercială poate transporta între 3,4 şi 4,2 metri cubi şi o sarci­nă utilă între 750 şi 1.000 kg.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite