Ferrari 458 Italia, prezentat şi România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai nou model Ferrari a fost prezentat în avanpremieră în România, iar clubul Ferrari şi-a deschis pentru prima oară porţile pentru public.

Ferrari a organizat sâmbăta,13 februarie, Ferrari Red Party cu ocazia Valentine’s Day. Evenimentul a reunit peste 200 de invitaţi, oameni de afaceri, vedete şi personalităţi publice, în locaţia exclusivistă aclubului Ferrari - “Forza Rossa Paddock”, din Otopeni. Invitatul special al serii a fost cel mai nou model al gamei Ferrari, creat de către inginerii scuderiei de la Maranello – 458 Italia. Maşina a fost prezentată în avanpremieră, fiind pentru prima oară când modelul este prezent în Europa de Est.

“Forza Rossa Paddock” reprezintă locaţia în care se desfăşoară întâlnirile şi evenimentele membrilor clubului Ferrari, ce reuneşte posesorii de Ferrari din România. Ferrari Red Party de Valentine’s Day a reprezentat primul eveniment când locaţia exclusivistă a permis accesul şi celor care nu fac parte din familia Ferrari. Arhitectul italian Roberto Nicolis, câştigător în 2007 al premiului de cel mai ”Fancy Club” din Europa, a reunit, într-o combinaţie unică la “Forza Rossa Paddock”, stilul Ferrari cu neobarocul şi elemente minimaliste pentru a crea un ambient luminos, preţios şi masculin.

Atmosferă electizantă a petrecerii a fost întreţinută de către DJ. Patrick, unul dintre cei mai apreciaţi DJ din Monte-Carlo, care a venit special de la Zebra Square pentru Ferrari Red Party.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite