Bazac se întoarce la Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bazac se întoarce la Ferrari
Bazac se întoarce la Ferrari

Ion Bazac, fost ministru al Sănătăţii, s-a reîntors la conducerea Forza Rossa - partenerul oficial şi reprezentantul unic al Ferrari în România, se arată într-un comunicat al distribuitorului auto. Din functia de preşedinte, Bazac va relua controlul şi conducerea strategică de afaceri a Forza Rossa, precum şi pe cea de reprezentare a mărcii Ferrari în România.

„Forza Rossa şi-a epuizat deja cota de 25 de automobile alocată pentru 2009 şi avem rezervări pentru alte 15 Ferrari din cota pe 2010. Vânzările nu au fost afectate de criza economică, însă ne îndreptăm atenţia şi către surse adiţionale generatoare de venituri. Pe lângă service, care va contribui cu un milion de euro la cifra de afaceri de opt milioane de euro de anul acesta, următoarea prioritate este lansarea în premieră absolută a primului Ferrari Store din România şi cel mai mare din Europa de Est, în decembrie“, a declarat Ion Bazac, în comunicatul Forza Rossa.
Odată cu revenirea lui Ion Bazac, Ferrari Owner’s Club Romania (Clubul Proprietarilor de Ferrari) îşi revizuieşte obiectivele şi urmăreşte să adauge misiunii sale şi formarea unui pol de susţinere a mediului de afaceri autohton, au mai precizat reprezentanţii distribuitorului auto.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite