FOTOGALERII Cele mai spectaculoase maşini lansate în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lansarea Ferrari 458 Spider în România
Lansarea Ferrari 458 Spider în România

Am strâns într-un singur articol câteva dintre cele mai spectaculoase modele lansate în 2011 pentru a le putea revedea. Sunt modele sport sau modele eco şi au preţuri destul de piperate pentru majoritatea românilor.

Însă dacă pasiunea este mare, nimic nu vă poate opri să achiziţionaţi o astfel de maşină.

FERRARI 458 SPIDER

Noul supercar italian Ferrari 458 Spider a fost lansat în România la doar două luni de la premiera internaţională de la Salonul Auto de la Frankfurt. Toate cele 12 unități din acest model alocate României au fost deja comandate, 10 dintre ele fiind deja "antamate" înainte de lansarea oficială de acum 2 luni.

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA O FOTOGALERIE!

Lansarea Ferrari 458 Spider în România

PORSCHE 911 CARRERA

Tot în 2011, Porsche a lansat în România supersportiva 911 Carrera. Mașina are un preţ de pornire de 97.560 Euro.

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA O FOTOGALERIE!

Porsche 911

RANGE ROVER EVOQUE

Evoque are câteva tuşe clasice Land Rover, dar şi efervescenţa unui concept-car futurist. Această maşină demonstrează două lucruri: în primul rând că britanicii ştiu să facă maşini, dar nu şi busi­ness şi în al doilea rând că indienii proprietari ai companiei şi-au băgat nasul doar în bilanţurile contabile.

Designul lui Evoque va rămâne multă vreme de acum încolo de actualitate

BMW 6 CABRIO

Este o maşină puternică şi luxoasă ce consumă în oraş 15 litri la suta de kilometri. Preţurile pentru noul BMW seria 6 Cabrio pleacă de la 80.000 de euro şi pot ajunge la 140.000 de euro, în funcţie de dotări.

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA O FOTOGALERIE!

image

LEXUS CT200H

CT200h ne-a arătat că este cea mai silenţioasă maşină de pe piaţă. Producătorul premium al gigantului Toyota a ţinut să ne avertizeze încă de la început că avem de-a face cu un produs ecologizat până la ultimul detaliu. De la sistemul de aer condiţionat cu funcţionare economică şi scaune încălzite pro-active la iluminare preponderent pe bază de LED, sistem audio cu amplificator eficient energetic, boxe din cărbune de bambus şi până la utilizare extensivă a unor materiale de provenienţă bio.

image

OPEL AMPERA

Este o maşină 100% electrică care beneficiază la nevoie de un motor termic. Plug-in hybrid s-ar traduce în limba română prin „hibrid care se bagă în priză". Opel Ampera este mai mult decât un hibrid în sensul pe care toţi îl cunoşteam până acum. Ampera este o maşină 100% electrică care, în caz de nevoie, beneficiază şi de aportul unui motor termic.

CLICK PE POZE PENTRU O FOTOGALERIE!

image

C ZERO

Pentru început vor fi aduse pe piaţa locală foarte puţine autoturisme. Modelul va costa 36.642 de euro, însă nu doar preţul piperat va face din C Zero o maşină greu accesibilă pentru români, ci lipsa prizelor din benzinării.

image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite