FOTOGALERIE Două propuneri de tunning de la Elia pentru Dacia Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Idei de tunning pentru Dacia Duster
Idei de tunning pentru Dacia Duster

Elia ne-a obișnuit să fie prima firmă aftermarket care tunează modele Dacia sau orice alte mașini ale Alianței Renault Nissan. Tunerul german care este unul dintre liderii din domeniu din Europa oferă mai multe opționale pentru posesorii de Dacia Duster, incluzând noile programe "Color Concept" și "Darkster".

Idei de tunning pentru Dacia Duster

Prin Color Concept se îmbracă 4x4-ul românesc în folie orange mată. Mașina primește extensii ale bosajelor, dungi de tip race, jante de aliaj și finisaje de culoarea negru lucios pentru acoperiș, grilă, învelișurile oglinzilor, praguri și bull-bar.

Aceeași combinație de culori poate fi regăsită în interior. Elia mai oferă pentru Duster suspensie sport și upgradeuri de motor și evacuare.

Ediția limitată Darkster are un look de tip stealth datorită foliei de culoare negru mat destinată caroseriei.

Accesoriile precum oglinzile, mânerele ușilor, pragurile și bull-baru-urile sunt cromate. Cele două modele au jante de 20 de inch. Printre îmbunătățirile cele mai interesante se numără cele patru țevi de evacuare, liminile de zi de tip LED, blocuri optice spate LED, interior din piele și o rescriere de soft pentru motor ce adaugă 16 CP și 28Nm.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite