Dealerii auto aşteaptă cu interes derularea programului "Rabla" 2007

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renault-Nissan România a început de marţi, 24 aprilie, să accepte înscrieri în programul de înnoire a parcului auto, în care marca franceză a primit peste 1.800 de locuri. Renault a demarat

Renault-Nissan România a început de marţi, 24 aprilie, să accepte înscrieri în programul de înnoire a parcului auto, în care marca franceză a primit peste 1.800 de locuri. Renault a demarat în cele 39 de concesiuni ale mărcii programul de stimulare a înnoirii parcului auto la care participă cu o cotă de 1.872 vehicule. Şi producătorul autohton Dacia a început înscrierile tot marţi, 24 aprilie, pentru cele 1.907 locuri primite. Pe lângă suma de 800 euro oferită de Guvernul României pentru fiecare vehicul, Renault oferă în plus clienţilor reduceri de până la 1.300 euro pentru Clio Symbol, 2.350 de euro pentru Megane şi 3.000 de euro pentru Laguna, cu toate taxele incluse. Porsche România, importatorul mărcilor Audi, Porsche, SEAT, Skoda, Volkswagen, va participa şi în acest an, pentru a treia oară consecutiv, la programul de reînnoire a parcului auto. În acest an participarea Porsche va totaliza, conform reprezentanţilor companiei, 1.907 unităţi. Marca Skoda are cea mai mare cotă din totalul Porsche România, cu 1.200 de unităţi, iar pe locul următor, se situează Volkswagen, marcă ce va participa la programul "Rabla" cu 485 de unităţi. Marca Seat este următoarea pe lista celor de la Porsche cu un număr de 195 de modele destinate programului de reînnoire a parcului auto.

Cele mai puţine unităţi destinate acestui program revin diviziei de vehicule comerciale a mărcii Volkswagen, 17 unităti, şi a producătorului premium, Audi, care participă cu doar 10 modele la programul "Rabla".

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite