Dacia Logan MCV a ajuns la cota 300.000

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai apreciate modele Dacia pe pieţele auto din Vestul Eruopei, a ajuns la un număr impresionant de unităţi: 300.000. Încă un motiv de bucurie pentru conducerea companiei, după ce acum câteva săptămâni Dacia a ocupat un onorant loc secund într-un top al satisfacţiei clienţilor din Germania.

La aproape patru ani de la lansarea sa oficială, Dacia Logan MCV a ajuns deja la 300 000 de  de unităţi produse. Deloc surprinzător, având în vedere succesul de care se bucură break-ul gamei Dacia pe pieţele occidentale. Modelul cu numărul 300 000 (Logan MCV 1.5 dCI, 5 locuri, de culoare roşie) va ajunge la un client din Italia.

Al doilea membru al familiei de modele Logan şi-a început cariera comercială în octombrie 2006, imediat după prezentarea sa la Salonul Auto de la Paris din acel an. Restilizată în octombrie 2008, gama Logan MCV este alcătuită din patru versiuni de echipare (Ambiance, Preference, Laureate şi Prestige), disponibile în două configuraţii – cu cinci şi respectiv cu şapte locuri.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite