VIDEO Cum văd englezii Duster: E puternică asemenea unui ţigan pus la pământ care se ridică imediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SUV-ul produs de Dacia este o maşină puternică, la fel ca un ţigan pe care, într-o trântă, îl pui la pământ, dar se ridică imediat. Remarca a fost făcută în cadrul unei celebre emisiuni auto din Marea Britanie, Fifth Gear.

Maşina a fost testată în Maroc şi a uimit pe toată lumea cu rezistenţa sa, însă englezii au avut parte şi de critici - cum că bordul arată de parcă ar fi fost nou, în urmă cu 18 ani.

"Dusterul e puternic. La fel ca un ţigan care se luptă cu pumnii. Dacă îl trânteşti la pământ, se ridica imediat şi te va provoca să îl loveşti iar... şi iar... şi iar! O maşină care nu mi-a plăcut la prima vedere... Bordul arată de parcă ar fi fost nou în 1994. Care a început apoi să mă atragă... Sunt impresionat de acest motor. M-a cucerit în final cu totul. Maşina asta e genială!", asta susţine realizatorul emisiunii în timp ce conduce Duster pe drumurile muntoase ale Marocului.

Automobilul va fi lansată pe piaţa din Anglia anul acesta, iar specialiştii spun că va fi un succes datorită raportului avantajos calitate - preţ.

"Când te gândeşti că ai putea cumpăra o astfel de maşină cu mai puţin de 10.000 de lire sterline, e remarcabil. (...) Adevăratul star al călătoriei a fost acesta. Un autoturism 4X4 cu un nume de care probabil că nu aţi auzit niciodată. Dar ştiţi ceva? Aceasta ar putea fi cea mai bună maşină multifuncţională pentru o ţară lovită de recesiune, aşa cum e ţara noastră",susţine realizatorul emisiunii.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite