Dacia "coace" un nou model

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După nenumărate poze cu imagini spion, generate pe calculator, sau maşini camuflate, toate având ca personaj principal SUV-ul Duster, acum apare încă o nouă caroserie la orizont. Este vorba de Dacia MPV (Multi Purpose Vehicle), sau mai pe româneşte, „maşină bună la toate”.

Ce-i drept, imaginile nu sunt oficiale, ci prelucrate pe computer. Cum era de aşteptat, Automobile Dacia nu a comentat pe marginea acestui subiect. „Poze din acestea generate pe computer poate să facă absolut oricine. Momentan, nu este nimic oficial, nu comentăm nimic în legătură cu imaginile apărute pe internet”, a declarat pentru Adevărul, Liviu Ion, reprezentantul Automobile Dacia. În prezent, monovolumul Dacia, se află la stadiul de zvonuri. Ca şi Dacia Duster, monovolumul va dori să concureze cu modelele din gama sa printr-un preţ foarte mic. Conform informaţiilor apărute până acum în presa franceză, acesta nu va depăşi 10.000 de euro.

Prima Dacia care nu se fabrică la Mioveni
În ceea ce priveşte motorizările, cel mai probabil, noua Dacia va avea un motor de 1,6 litri pe benzină cu o putere de 90 sau 110 CP şi un motor diesel 1,5 DCi, care vor da posibilitatea transportării a şapte persoane. Conform informaţiilor apărute pe siteurile auto la momentul publicării primelor imagini, monovolumul Dacia va fi primul model al mărcii românesti care nu va fi produs la Mioveni. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că, odată cu intrarea în producţia de serie a noului Duster, linia de asamblare de la Mioveni a ajuns la limita superioară tehnologică a numărului de caroserii care pot fi produse aici.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite