Peste 10.000 de Dacia Logan, chemate în service în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul francez Renault va chema în service-urile braziliene, pentru verificări, peste 10.000 de maşini Logan, pentru posibile probleme la îmbinările rulmenţilor axiali, a scris agenţia

Producătorul francez Renault va chema în service-urile braziliene, pentru verificări, peste 10.000 de maşini Logan, pentru posibile probleme la îmbinările rulmenţilor axiali, a scris agenţia chineză Xinhua. Producătorul Renault va verifica 10.534 de automobile Logan, cu diferite motorizări, maşini fabricate în acest an în Brazilia. Proprietarii maşinilor se vor duce cu ele la verificări la cel mai apropiat dealer, care va decide dacă este nevoie ca piesele să fie înlocuite.

Sursa citată notează că rechemarea este una preventivă, deoarece dacă acele piese sunt defecte, poate exista pericol de accident cu urmări grave asupra pasagerilor. Renault a afişat lista cu seriile maşinilor care trebuie controlate şi îi sfătuieşte pe proprietari să meargă la dealeri pentru verificări. Agenţia de protecţie a consumatorului din Sao Paulo, Procon, i-a sfătuit pe consumatori să se asigure că maşinile vor fi reparate cât mai repede.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite