FOTO Dacia atacă piaţa de utilitare cu noul model Dokker

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia va lua cu asalt piaţa de utilitare din Europa cu două noi modele. Acestea vor fi nişte vehicule comerciale care se vor alătura în acest an gamei prodcătorului autohton: Dokker, un vehicul polivalent şi Dokker VAN, o furgonetă funcţională.

Dokker este un vehicul cu 5 locuri, practic şi polivalent, disponibil cu una sau două uşi laterale culisante. Dispunând de un portbagaj generos şi oferind o modularitate intuitivă, Dacia Dokker este perfect adaptată clienţilor care îşi doresc un vehicul cu posibilităţi multiple de utilizare, care să asigure atât o călătorie în condiţii de confort pentru 5 adulţi, cât şi transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase.

Versiunea utilitară, Dokker VAN, răspunde aşteptărilor unei clientele alcătuite cu precădere din întreprinzători şi societăţi comerciale. Fiabil şi robust, Dokker VAN asigură un volum de încărcare la cel mai bun nivel din segment, în condiţiile unui consum scăzut.

image

Numele Dokker este derivat din cuvântul « dockworker » din limba engleză, cu referire la muncitorii care asigură încărcarea şi descărcarea navelor într-un port. Termenul subliniază astfel capacitatea mare de încărcare a celor două vehicule, adaptabilitatea şi robusteţea lor.
Lansarea celor două noi modele în România este prevăzută în semestrul al doilea al acestui an. Detalii suplimentare cu privire la Dokker şi Dokker VAN vor fi comunicate la momentul respectiv.

La începutul lunii aprilie, Thomas Dubruel a declarat pentru Adevărul că Dacia, lider în segmentul vehiculelor comerciale uşoare, va lansa la sfârşitul anului un vehicul utilitar de dimensiuni mici ce poartă numele de cod de X67 şi care va consolida poziţia de „number one" a acestei mărci.

image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite