Cum arată noul Renault Logan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua linie a modelului Logan al francezilor de la Renault a fost prezentată vineri, potrivit Novida Automotivas.

Renault se axează, în prezent, pe transmisia automată, care nu-i lipseşte noului Renault Logan 2012. Din punct de vedere al consolei centrale, automobil este identic cu varianta hatch. La exterior, nu se văd mari diferenţă faţă de ediţia anterioară. Interiorul însă, dispune de un sistem multimedia, care este opţional, şi un design nou al butoanelor care controlează aerul condiţionat. 

De asemenea, cei interesaţi de noul Logan vor putea alege dintr-un număr de şapte culori disponibile pentru noul model: alb sidef, alb glacier, argintiu, bej angora, albastru amurg, roşu şi gri. Automobilul Renault Logan 2012 va fi pus în vânzare în trei variante de motorizări. Versiunea „Expression", care va dispune de transmisie automată, va fi dotată cu un motor de 107 CP şi un propulsor 1.6 16v. Variantele manuale a modelelor „Expression" şi „Authentique" vor fi echipate cu un motor de 1.6 8v Hi-Tourque, respectiv 1.0 16v Hi-Flex.

Preţul iniţial al unui Logan 2012 Automatic se va ridica la suma de 18.100 de euro, iar pentru modelul cu transmisie manuală, la aproximativ 16.600 de euro.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite