FOTO Crossoverul premium Evoque a fost lansat în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Range Rover
Range Rover

Range Rover Evoque a fost lansat ieri în România. Crossover-ul premium este disponibil în două variante de caroserie, cu trei şi cinci uşi, şi cu două versiuni de motorizare.

Modelul englez este disponibil la noi în ţară cu două variante de putere ale motorului de 2,2 litri. Cea de bază este de 150 de CP şi cea de top de 190 CP. În România Evoque are trei niveluri de echipare Pure, Prestige şi Dynamic. Preţul de bază al noului Evoque este de 35.800 euro (cu TVA inclus).

"Dorim ca în acest an să vindem 100 de unităţi, iar în 2012 între 300 şi 350 crossovere din gama Evoque", a declarat pentru Adevărul, Mihai Ivănescu, preşedintele consiliului de administraţie al Premium Auto, importatorul Jaguar şi Land Rover. Acesta a continuat: "ne aşteptăm ca Evoque să devină cel mai bine vândut model din portofoliul Range Rover".

Range Rover

Primul nivel de echipare, Pure, va oferi clienţilor ABS, cruise control, servodirecţie electrică, frână de parcare electrică, senzori de parcare spate, sistem de asistare la plecare din rampă şi de control al stabilităţii pentru prevenirea răsturnării, sistem audio cu radio CD, ecran color de 5 inch şi 8 difuzoare, volan şi schimbător îmbrăcate în piele, volan reglabil pe patru direcţii şi un sistem complex de airbag-uri.

Vânzările totale ale mărcii Land Rover/Range Rover pentru acest an sunt preconizate în jurul a 400 de unităţi.

Range Rover
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite