Chevrolet Aveo, în variantă sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chevrolet Aveo, în variantă sport
Chevrolet Aveo, în variantă sport

În cadrul celei de-a 80-a ediţii a Salonului Auto internaţional de la Geneva, americanii de la Chevrolet vor lansa modelul Aveo RS. Vedeta standului Chevrolet de la Geneva va fi prototipul Aveo RS, care-şi va sărbători premiera europeană după debutul internaţional de luna trecută, la Salonul auto internaţional din America de Nord.

Prototipul are aspectul unui hot hatch dinamic şi oferă o perspectivă asupra noii generaţii a modelului Aveo. Mai lung, mai lat şi mai spaţios decât modelul curent de serie Aveo, prototipul Aveo RS dispune de caracteristici de design moderne atât în interior, cât şi la exterior, şi prezintă numeroase opţiuni de personalizare ce ar putea fi disponibile pentru modelul din nouă generaţie.

Prototipul Aveo RS este prevăzut cu un puternic motor supraalimentat Ecotec de 1,4 litri şi 138 de cai putere. Transmisia manuală cu şase trepte de viteză este proiectată pentru a garanta o experienţă de conducere dinamică.

Cinci lansări în 2011

În cadrul celei de-a 80-a ediţii a salonului auto internaţional de la Geneva, compania Chevrolet le va oferi clienţilor o perspectivă asupra modelelor pe care le vor găsi în showroom-urile europene Chevrolet în următorii ani.

„După modelele Cruze în 2009 şi Spark în 2010, anul nostru centenar, 2011, va marca lansarea a cinci noi modele Chevrolet captivante în Europa”, a declarat Wayne Brannon, preşedinte şi director general al companiei Chevrolet Europe. În 2011, Chevrolet va lansa un nou model de furgonetă de familie, realizat pe baza prototipului Orlando, precum şi legendarul model Chevrolet Camaro, în versiunile coupa şi decapotabilă.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite