Chery,produs în China, distribuit în România de la jumătatea lui 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania israeliană cu afaceri în domeniul auto New Kopel Group va lansa, în prima jumătate a anului viitor, automobilul Chery pe piaţa românească. Reprezentanţii companiei spun că în prezent 24 de unităţi ale mărcii chineze se aflâ în flota firmei, pentru teste.

New Kopel Group, care mai derulează afaceri cu închirieri de maşini şi leasing, va distribui marca chineză prin firma sa de vânzări auto Union Motors, care este şi dealer pentru mărcile Suzuki şi Opel.

„În ce priveşte preţurile, putem spune ca acestea nu vor fi sub valorile practicate de Dacia, însă nici foarte departe de ele”, a declarat directorul general al companiei, Dudy Perry, cu ocazia deschiderii primului showroom Opel al Union Motors.

Constructorul auto Chery Automobile a fost fondat în 1997 şi este controlat de statul chinez. Prima maşină a fost fabricată în 1999. Chery produce mai multe modele, precum A1, QQ3, QQ6, A3 Hatchback, A3, A5, Eastar, Eastar Cross, Cowin, Tiggo, Karry şi Riich. În total marca a vândut peste un milion de maşini.

Tehnologic, automobilele Chery sunt depăşite, însă capitolul dezastruos pentru constructorul chinez îl reprezintă testele de impact în caz de accident. Modelele chinezeşti abia au reuşit să obţină 1-2 stele.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite