Cele mai „sexy“ maşini ale ultimului deceniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ a compilat un top 5 al celor mai „apetisante“ maşini apărute în ultimii 10 ani. Topul cuprinde supercaruri, dar şi maşini de serie cu caracteristici de performanţă şi confort apropiate de perfecţiune.

1 Aston Martin DBS (2007). Acest supercar englezesc  este, fără îndoială, cea mai frumoasă maşină din lume. Şi nu numai pentru că a apărut în filmul „Casino Royale" ca maşina preferată de James Bond. Autoturismul are forme de felină şi este perfect din orice punct de vedere. Are un V12, 510 CP şi suficiente atribute ca să tenteze pe oricine.

2 Ferrari F430 Scuderia (2007). Era normal ca liderul mondial al producţiei de sportive exotice să se regăsească în acest top. Italienii întotdeauna ştiu să încalce graniţa între producţie auto şi artă. F430 este un astfel de exemplu, formele inspirate de avioane şi fibra de carbon fiind integrate perfect în această operă de artă. V8-ul său produce 510 CP, suficienţi pentru a o face una dintre cele mai dorite maşini din lume.

3 BMW M3 - E46 (2006). Nu doar supercarurile pot fi sexy. Şi maşinile de serie pot atrage priviri cu formele lor, mai ales când ştim că ele au performanţe. M3 este un clasic preferat de mulţi, iar aceasta a fost cea mai frumoasă variantă. Este drept, BMW nu produce cele mai luxoase maşini din lume, dar are de partea sa o armată de sedanuri de succes care se diferenţiază uşor de ceea ce este pe drum. M3 nu este foarte strălucitor, dar îţi poate face pupilele să se dilate, inima să bată tare şi chiar să te îndrăgosteşti.

4 Gemballa Avalanche GTR550 (Porsche 997 GT2 - 2009). Maşinile modificate au şi ele farmecul lor, la fel şi coupé-urile Porsche. Frumuseţea clasică este întotdeauna apreciată, iar nişte îmbunătăţiri moderne făcute cu stil o transformă într-o capodoperă. Gemballa şi-a făcut o reputaţie din a transforma fiecare supermaşină germană în ceva sexy şi mult mai performant, iar gama 911/997 adună în fiecare an trăsături tot mai frumoase.

5 Mercedes-Benz S65 AMG (W221 - 2009). Un sedan imens poate fi şi sexy, iar cel mai vechi producător auto din lume ne demonstrează acest lucru. S-Classe a fost în acest deceniu simbolul puterii. Este interesant pentru că totuşi maşina nu este opulentă. Este mai degrabă discretă, o discreţie în stilul Mercedes-Benz. 

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite