Cel mai mare break din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai mare break din România
Cel mai mare break din România

Skoda a lansat modelul Superb Combi, cel mai mare break de pe piaţa auto din România, dar şi din Europa. Prezentat în premieră publicului la Salonul Internaţional de Automobile de la Frankfurt, Skoda Superb Combi este acum prezent în toate showroom-urile Skoda din România. Varianta Combi a binecunoscutului model Skoda Superb - care a marcat intrarea mărcii Skoda în clasa automobilistică superioară - oferă cel mai mare spaţiu din cla

Soluţiile „simply clever”, specifice mărcii Skoda, se regăsesc şi în acest model, precum dotarea Footboard, compartimentul de depozitare pentru umbrelă în portiera stânga spate, iluminarea exterioara cu ajutorul oglinzilor laterale, lanterna LED portabilă în portbagaj şi multe altele.

633 de litri pentru bagaje
Ampatamentul generos, sau mai bine spus, “cât Casa Poporului”, şi linia uşor curbată a plafonului conferă automobilului un aspect elegant şi armonios, distribuind optim spaţiul destinat călătorilor şi cel destinat bagajelor. Noua Skoda Superb Combi are o lungime de 4,838 mm, o lăţime de 1,817 mm şi înălţimea de 1,510 mm. Volumul portbagajului este de 633 litri, care, prin rabatarea scaunelor din spate, poate ajunge până la 1,865 litri.

Pentru prima dată în istoria mărcii Skoda, modelul Superb Combi oferă opţiunea de deschidere electrică a portbagajului. Din momentul deschiderii, trapa portbagajului se ridică automat pentru a uşura accesul la bagaje, iar podeaua variabilă, cu margine de încărcare joasă, permite încărcarea facilă a obiectelor voluminoase.

În sfărşit, “fără cheie” şi la Skoda
Tot pentru prima dată, acest nou model al mărcii Skoda va fi disponibil cu sistem KESSY, sistem care permite pornirea motorului, închiderea şi blocarea uşilor automobilului fără acţionarea cu o cheie clasică. Ín locul acesteia, un transmiţător portabil face legătura cu unitatea de control a sistemului electronic, astfel că deschiderea şi închiderea uşilor se face prin simpla atingere a mânerului. Motorul este pus în funcţiune şi oprit prin apăsarea unui buton amplasat în partea dreaptă a coloanei de direcţie.

Opţional, Skoda Superb Combi este disponibilă cu o trapă controlată electric. Când lumina solară devine prea puternică, trapa se poate acoperi cu un parasolar. O altă inovaţie interesantă este design-ul elegant al antenei de plafon.

Motorizări pentru toate buzunarele

Motoarele din portofoliul Skoda Superb Combi sunt identice cu cele ale modelului Superb: trei motoare pe benzină (1.4 TSI 125 CP; 1.8 TSI 160 CP; 3.6 FSI V6 260 CP) şi trei motoare diesel (1.9 TDI PD 105 CP; 2.0 TDI PD DPF 140 CP; 2.0 TDI CR DPF 170 CP). Toate motoarele sunt cu injecţie, pentru un consum de combustibil cât mai mic posibil şi emisii de noxe scăzute. Toate versiunile cu tracţiune integrală vor avea în dotare ultima generaţie de cuplaj Haldex.

Superb Combi poate fi comandat în trei versiuni de echipare diferite – Comfort, Ambition şi Elegance, diferenţierea constând în design-ul interior şi nivelul de dotare.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite