Cadillac BLS Wagon vine cu un motor de 180 CP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brandul de lux al gigantului General Motors, Cadillac, pregăteşte lansarea variantei Wagon a berlinei de clasă medie BLS. Această maşină este de fapt rezultatul utilizării tehnologiei GM din

Brandul de lux al gigantului General Motors, Cadillac, pregăteşte lansarea variantei Wagon a berlinei de clasă medie BLS. Această maşină este de fapt rezultatul utilizării tehnologiei GM din Europa prin folosirea platformei tehnice a Opel-ului Vectra C, aceeaşi cu a Saab 9-3. Sub capota Cadillac BLS se găsesc aceleaşi motorizări întâlnite şi la frăţiorii săi din Europa, cireaşa de pe tort fiind dieselul de 1.9 litri de origine Fiat. Acest motor dezvoltă o putere maximă de 180 CP şi dispune de un motor de peste 350 Nm. Pentru a demonstra o economie de combustibil sesizabilă, Cadillac BLS diesel vine echipat standard cu o transmisie manuală în şase rapoarte. O altă noutate este aceea că motorul pe benzină de doi litri va funcţiona şi cu bioetanol.

Cadillac BLS Wagon se situează pe piaţa europeană într-un segment deosebit de disputat de marile nume germane, şi aici putem enumera modele precum BMW Seria 3 Touring, Audi A4 Avant şi Mercedes C T-Modell. Chiar şi aşa, preţul de achiziţie al americanului se va situa undeva sub cele ale concurenţei, iar nivelul ridicat de confort va fi tipic Cadillac. Noua versiune Wagon va fi lansată cu ocazia Salonului de la Frankfurt din septembrie şi va completa celebra gamă BLS.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite