Wind, cea mai mică decapotabilă Renault

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bate "Wind-ul" la Renault
Bate "Wind-ul" la Renault

Chiar dacă suntem în plină criză, iar vânzările de automobile sunt la pământ, unii constructori auto încă mai găsesc resursele necesare pentru a prezenta noi concepte de maşini. Aşa este şi cazul celor de la Renault, care vor dezvălui, în premieră mondială, pe 2 martie la Salonul Auto de la Geneva, noul său coupe roadster, Renault Wind.

Maşina este este un coupe roadster cu două locuri şi măsoară 3,83 metri. Venind cu un concept inovant de acoperiş electric, ce pivotează în numai 12 secunde, Renault Wind deschide noi perspective celor cărora le place să conducă în aer liber.

Renault susţine că modelul Wind se adresează unei clientele aflate în căutarea unui vehicul compact şi decapotabil, distinctiv şi practic în acelaşi timp, pentru utilizare cotidiană.

Graţie dimensiunilor sale, este agil în oraş, fiind singurul vehicul din categoria sa care propune un volum constant al  portbagajului de 270 de litri, indiferent de poziţia acoperişului.

Principalii competitori pentru Renault Wind sunt Peugeot 207 CC, Opel Corsa Twin Top(încă se mai găseşte pe stocuri, chiar dacă nu se mai fabrică) sau Mitsubishi Colt CZC.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite